Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ τρίχρονο αγοράκι – Στην αστυνομία μητέρα και πατριός
26/01/2025 - 19:17
Μία σοβαρότατη υπόθεση φρικτής κακοποίησης μικρού παιδιού εξετάζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ηρακλείου.
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα αγοράκι, ηλικίας 3 ετών, το οποίο έφερε βαρύτατα τραύματα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η μητέρα του μικρού παιδιού και ο σύντροφός της συνελήφθησαν, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την φρικιαστική υπόθεση είναι σοκαρισμένοι από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Όλα ξεκίνησαν όταν μία γειτόνισσα που άκουγε τις φωνές, κάλεσε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το μικρό παιδί σε βαρύτατη κατάσταση από τα σοβαρότατα τραύματα από την κακοποίηση που υπέστη. Στη συνέχεια ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας του παιδιού και του πατριού.
Πηγή: cretalive
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Συνελήφθη εν ενεργεία Συνταγματάρχης για παιδική πορνογραφία - Πως τον εντόπισαν οι Αρχές (0.922)
- Ηράκλειο:Δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών 31χρονου κατηγορούμενου για κατάχρηση ανηλίκου (0.079)
- Αποκαλυπτικό βίντεο - Ηράκλειο: Πως ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Ελληνοκαναδό μέσα στο μπαρ (0.079)
- Ηράκλειο: Στην εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση στον 49χρονο Ελληνοκαναδό (0.079)
- Ηράκλειο: Φωτιά στον Προφήτη Ηλία - Η πυροσβεστική επιχειρεί με εναέρια μέσα (0.079)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα