Τραγωδία στην Ελαία Μεσσηνίας: Νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Νεκρή μητέρα με μωρό



27/07/2024 - 00:09

Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας - 26 Ιουλίου 2024.Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας – 26 Ιουλίου 2024.

Σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νταλίκα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τρία αυτοκίνητα που διέρχονταν εκείνη την ώρα από το αντίθετο ρεύμα.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση η νταλίκα εγκλώβισε τα αυτοκίνητα και τους επιβαίνοντες σε αυτά, ενώ oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για μια γυναίκα νεκρή μαζί με το παιδί της.

Η κυκλοφορία έχει διακοπή στο σημείο. Οι Αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τουλάχιστον 2 ακόμη τραυματίες.

(με πληροφορίες από Messinialive, Patrisnews)

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio