Στυλ: Το απαραίτητο κομμάτι για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο



12/08/2024 - 09:02

H Diane Batoukina φοράει ριγέ σκούρο μπλε φαρδύ παντελόνι με λευκό τοπ και ασορτί γιλέκο. H Diane Batoukina φοράει ριγέ σκούρο μπλε φαρδύ παντελόνι με λευκό τοπ και ασορτί γιλέκο. 

Ένα από τα πιο άνετα, ευκολοφόρετα και διαχρονικά κομμάτια που αναμφισβήτητα μας δίνει λύση σε διάφορες περιστάσεις είναι τα φαρδύ ίσιο παντελόνι. Είναι ιδανικό για να το φορέσουμε με ένα πουκάμισο στο γραφείο, πολύ άνετο για ένα πολύωρο ταξίδι και αρκετά κομψό για να το συνδυάσουμε με ένα τοπ στη βραδινή μας έξοδο. 

H γνωστή μπλόγκερ Xenia Adonts επέλεξε μαύρο φαρδύ παντελόνι και μαύρο τοπ για μια χαλαρή βόλτα στο Παρίσι. H γνωστή μπλόγκερ Xenia Adonts επέλεξε μαύρο φαρδύ παντελόνι και μαύρο τοπ για μια χαλαρή βόλτα στο Παρίσι. 

Τα φαρδιά ίσια παντελόνια είναι η απόλυτη λύση για τη στιλιστική μας μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Διαλέξτε βασικά χρώματα όπως λευκό, μαύρο, μπεζ, καφέ, αποχρώσεις του φθινοπώρου, σπασμένα ή σκούρα πράσινα και συνδυάστε τα τις μέρες που αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία με ένα απλό τοπ κι ένα σακάκι ή με ένα ριγέ ή εμπριμέ πουκάμισο. Μια και αποτελούν τη βάση για το ανδρόγυνο λουκ, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με ένα γιλέκο, που επίσης είναι μια από τις τάσεις του φθινοπώρου. Στα παπούτσια επιλέξτε σανδάλια και mules για το καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο συνδυάστε τα με γόβες, σαμπό και αθλητικά.

H φασιονίστα Xiayan Guo διάλεξε ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και το συνδύασε με εντυπωσιακό τοπ H φασιονίστα Xiayan Guo διάλεξε ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και το συνδύασε με εντυπωσιακό τοπ 

Φέτος τα φαρδιά ίσια παντελόνια κυκλοφορούν τόσο σε ψηλόμεση όσο και σε χαμηλόμεση γραμμή, δίνοντας μας πολλές επιλογές, ώστε να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο σωματότυπο και το στυλ μας. Τα χαμηλόμεσα παντελόνια ταιριάζουν πολύ σε ψηλές και αδύνατες γυναίκες, ενώ τα ψηλόμεσα κολακεύουν τα περισσότερα σώματα, κάνοντας τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλή και πιο λεπτή, αναδεικνύοντας τα κάτω άκρα.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio