Στα γυρίσματα της ταινίας «F1» με τον Μπραντ Πιτ (βίντεο)



20/02/2025 - 16:38

Ο Μπραντ Πιτ πριν από το Abu Dhabi Grand Prix, 8 Δεκεμβρίου 2024. (AP Photo/Darko Bandic)Ο πριν από το Abu Dhabi Grand Prix, 8 Δεκεμβρίου 2024. (AP Photo/Darko Bandic)

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών από τα παρασκήνια του πολυαναμενόμενου «F1», του blockbuster της Apple Original Films που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ξεπεράσει σε προϋπολογισμό τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπραντ Πιτ ενσαρκώνει τον Sony Hayes, έναν πρώην οδηγό της που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα, για να καθοδηγήσει το ανερχόμενο ταλέντο Joshua Pearce, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις .

Συμπρωταγωνιστούν οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Κέρι Κόντον, Τομπάιας Μένζις, Σάρα Νάιλς, Κιμ Μπόντνια και Σάμσον Κάγιο, ενώ εμφανίζονται και σταρ οδηγοί της Formula 1, όπως μεταξύ άλλων, ο Λιούις Χάμιλτον, που όπως λέει στο βίντεο «νιώθω σαν παιδί».

Σημειώνεται ότι η ταινία, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι (Top Gun: Maverick) είναι γυρισμένη κατά τη διάρκεια πραγματικών αγωνιστικών Σαββατοκύριακων της Formula 1 με την ομάδα να αγωνίζεται ενάντια στους τιτάνες του αθλήματος.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το «F1» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio