Στέργιος Καλπάκης: Υποκρισία να μη λέει τίποτα για ότι εδώ και ένα μήνα έχει γίνει άνω – κάτω ένα ολόκληρο κόμμα



06/07/2024 - 16:55

Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τάχθηκε μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «υποκρισία να υποστηρίζεις την αδιαμεσολάβητη επαφή με τον κόσμο, αλλά το απλό, λαϊκό, μαζικό, αδιαμεσολάβητο “Βρείτε τα” για τις συνεργασίες, να το περνάς από κόσκινο». «Να τελειώνει η υποκρισία. Πάμε σε δημοψήφισμα όπως λέει το κείμενο συμβολής», ανέφερε ο ίδιος.

«Υποκρισία να κουνάς στην Κεντρική Επιτροπή την κινδυνολογία της ρευστοποίησης του κόμματος και να λες ότι κάποιοι τάχα θέλουμε τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά οι προτάσεις σου για τις καταστατικές αλλαγές να οδηγούν απευθείας στη ρευστοποίηση του κόμματος» σημείωσε, στην ίδια κατεύθυνση ο κ. Καλπάκης.

Ακόμη, είναι «υποκρισία να λέει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι “κάποιοι λένε δημόσια την αποψάρα τους”, αλλά να μη λέει τίποτα για το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα έχει γίνει άνω – κάτω ένα ολόκληρο κόμμα, με αναρτήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος το Euro 2024 για τον Πέδρι μετά το μαρκάρισμα του Κρόος


Επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ – Κριτική από Ραγκούση, Γεροβασίλη,
Θεοχαρόπουλο


Ουγγαρέζος για Μενεγάκη: Είναι «σκυλί» στη δουλειά, μαμά και ασπίδα για όποιον προστατεύει

Adblock test (Why?)

Πηγή: protothema


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio