Πτήση-θρίλερ της Swiss Air: Καπνοί στο αεροσκάφος – Στην εντατική 1 άτομο (Βίντεο)
24/12/2024 - 20:19
Πτήση της ελβετικής αεροπορικής εταιρείας Swiss International Air Lines που είχε αναχωρήσει από το Βουκουρέστι με προορισμό τη Ζυρίχη έκανε αναγκαστική προσγείωση στην πόλη Γκρατς της Αυστρίας, λόγω προβλημάτων στον κινητήρα και καπνού στην καμπίνα και στο πιλοτήριο του αεροπλάνου, που είχαν αποτέλεσμα ένα μέλος του πληρώματος να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.
???? Emergency Landing: Smoke Fills SWISS A220-300 Cabin
Swiss Air Lines flight #LX1885, operating from Bucharest to Zurich with an Airbus A220-300 (registration HB-JCD), made an emergency landing at Graz Airport due to smoke in the cabin.
One crew member was airlifted to the… https://t.co/swb8eO5m3fpic.twitter.com/5NTua3KfHq
— Antony Ochieng,KE✈️ (@Turbinetraveler) December 24, 2024
Το αεροπλάνο Airbus A220-300, που αφορά το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (23/12), μετέφερε 74 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος. Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο, και οι περισσότεροι επέστρεψαν στη Ζυρίχη, σύμφωνα με την εταιρεία.
Δώδεκα επιβάτες της πτήσης LX1885 έλαβαν ιατρική φροντίδα. Όσοι είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο έλαβαν εξιτήριο. Δύο μέλη του πληρώματος καμπίνας εξακολουθούν να υποβάλλονται σε ιατρική θεραπεία, ένα από αυτά βρίσκεται στην εντατική, ανέφερε η Swiss. Η κατάστασή του παραμένει ασαφής, πρόσθεσε.
Ο ελβετικός αερομεταφορέας ανέφερε ότι συνεργάζεται στενά με τις αρχές στην έρευνα του συμβάντος, αλλά δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι βρίσκεται από πίσω. Πτήση με 63 από τους επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος έφθασε ήδη στη Ζυρίχη.
Πηγή: ΑΠΕ
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Πτήση τρόμου της Lufthansa: 11 τραυματίες από αναταράξεις (0.866)
- Spirit Airlines: Πόρτα στους επιβάτες με «προσβλητικά» τατουάζ και «διάφανα ρούχα» (0.639)
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 4 εκατ. δολαρίων στη Lufthansa για απαγόρευση επιβίβασης σε Ορθόδοξους Εβραίους (0.504)
- Πυρά στην Pakistan International Airlines για διαφήμιση που παραπέμπει στην επίθεση «9/11» (0.504)
- Πανικός σε πτήση της Delta Airlines: Επιβάτες στο νοσοκομείο με αιμορραγία λόγω απώλειας πίεσης (0.497)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα