ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Δοξιάδη: “Ο επικοινωνιακός αέρας” της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες
16/03/2025 - 22:14

Ο “επικοινωνιακός αέρας” της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με φόντο την παραίτηση Δοξιάδη.Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Ακολουθεί αναλυτικά το σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής
Η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είχε εξαρχής δείξει τα περιορισμένα όρια του, καθώς είχε εξαντληθεί σε εσωκομματικές διευθετήσεις και ανακύκλωση αποτυχημένων πολιτικών και προσώπων.
Απόψε ήρθε και η αιφνιδιαστική παραίτηση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Αρίστου Δοξιάδη στον απόηχο δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στη δραστηριότητα του.
Ο “επικοινωνιακός αέρας” της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες. Η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα.
Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας.
Κατερίνα Παπαβασιλείου
Σχετικά άρθρα
- Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου (1.000)
- Αδ. Γεωργιάδης: Θεωρώ αδιανόητο ότι η ΕΕ βλέπει την ενεργειακή κρίση χωρίς να παρεμβαίνει γρήγορα (1.000)
- Δύο τραυματίες σε απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη (1.000)
- Έλενα Αθανασοπούλου: Ξεσπά η ηθοποιός που μήνυσε τον σκηνοθέτη για βιασμό (1.000)
- Ηράκλειο: Στις φλόγες επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών (1.000)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα