Πανικός σε πτήση της Delta Airlines: Επιβάτες στο νοσοκομείο με αιμορραγία λόγω απώλειας πίεσης



19/09/2024 - 07:29

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και διαβεβαίωσε το κοινό ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ασφάλεια των επιβατών.Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και διαβεβαίωσε το κοινό ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ασφάλεια των επιβατών.

Αιμορραγίες σε μύτη και αυτιά και μερικά ακόμα προβλήματα παρουσίασαν ορισμένοι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Delta AirLines στην πτήση από Σολτ Λέικ προς Πόρτλαντ στις ΗΠΑ. Αιτία των παραπάνω προβλημάτων αποδείχθηκε η απώλεια πίεσης στην καμπίνα επιβατών.

«Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη στους πελάτες μας για την εμπειρία τους στην 1203 στις 15 Σεπτεμβρίου», ανέφερε σε ανακοίνωση του εκπρόσωπος της Delta. «Το πλήρωμα ακολούθησε όλες τις διαδικασίες για επιστροφή στο Salt Lake όπου οι ομάδες μας στο έδαφος βοήθησαν τους πελάτες μας στις άμεσες ανάγκες τους».

Οι επιβάτες της πτήσης 1203 επιβιβάστηκαν σε διαφορετικό . Τεχνικοί της Delta διόρθωσαν το πρόβλημα με την πίεση στο αεροσκάφος, όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία και το επέστρεψε στις πτήσεις την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το CNN, η Jaci Purser, επιβάτης της πτήσης, ανέφερε ότι ένιωθε να κάποιος να την μαχαίρωσε στο αυτί. «Άκουσα λίγο αέρα να βγαίνει και τότε άρχισα να νιώθω κάτι στο δεξί μου αυτί, το άγγιξα και έβγαζα αίμα», είπε η επιβάτης.

Η Purser, βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και ανέφερε ότι οι συνεργάτες της καθώς και άλλοι επιβάτες είχαν παρόμοια προβλήματα. «Τα αυτιά μας ξεκίνησαν να πονούν πάρα πολύ άσχημα. Όλοι γύρω μας έπιαναν τα αυτιά τους, οι άνθρωποι ξεκίνησαν να αιμοραγούν, τόσο από τα αυτιά, όσο και από τις μύτες», είπε.

Δεν πήρε πολύ ώρα στους επιβάτες για να καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ανέφερε η επιβάτης Caryn Allen. «Κοίταξα τον σύζυγο μου και είχε τα δύο του χέρια στα αυτιά, έγερνε επίσης λίγο προς τα εμπρός», είπε η Allen.

«Κοίταξα μία σειρά πίσω μου, στην άλλη πλευρά του διαδρόμου και εκεί υπήρχε ένας κύριος ο οποίος είχε μεγάλη αιμοραγία από την μύτη και οι άλλοι επιβάτες προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν», ανέφερε.

Στην πτήση δεν καταγράφηκαν σημαντικοί τραυματισμοί αλλά το ιατρικό προσωπικό εντόπισε 10 περιπτώσεις που έχριζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας θα διερευνήσει τις συνθήκες των περιστατικών.

Πηγή: CNN

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio