Ο λυκάνθρωπος» μπήκε στο βιβλίο Γκίνες – Ο άνθρωπος με το πιο τριχωτό πρόσωπο στον κόσμο
11/03/2025 - 13:09

Ο Lalit Patidar, ένας έφηβος από την Ινδία κατέρριψε το Ρεκόρ Γκίνες για το «πιο τριχωτό πρόσωπο σε άντρα». Το ρεκόρ καταγράφηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2025 στο Μιλάνο στην εκπομπή Lo Show dei Record.
Το πιο τριχωτό πρόσωπο σε άντρα είναι 201,72 τρίχες/εκ² και επιτεύχθηκε από τον Lalit Patidar , όπως επαληθεύτηκε στο Μιλάνο, Ιταλία, στις 13 Φεβρουαρίου 2025.
Ο Lalit έχει πάνω από 95% κάλυψη στο πρόσωπό του, αναφέρει το Laughingsquid.
«Δεν έχω πολλά να πω στους ανθρώπους γι’ αυτό. Τους λέω ότι μου αρέσω όπως είμαι και δεν θέλω να αλλάξω την εμφάνισή μου. …Εκείνοι με φοβήθηκαν, αλλά όταν άρχισαν να με γνωρίζουν και να μιλούν μαζί μου κατάλαβαν ότι δεν είμαι τόσο διαφορετικός από αυτούς, και ήταν μόνο το εξωτερικό που με έκανε να φαίνομαι διαφορετικός, αλλά μέσα μου δεν είμαι διαφορετικός.»
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Τα πιο περίεργα και παλαβά ρεκόρ Γκίνες του 2024 (βίντεο) (0.479)
- Τρελό Ρεκόρ Γκίνες έφτιαξαν το μεγαλύτερο φοντί του κόσμου με δύο τόνους τυρί (0.479)
- Μπόμπιρας απαριθμεί 280 δεκαδικά ψηφία του αριθμού «π» μέσα σε ένα λεπτό και σπάει το ρεκόρ (0.479)
- «Οι άνθρωποι ουρλιάζουν σοκαρισμένοι»: Η Αμερικανίδα με τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο (0.479)
- Η 59χρονη που έσπασε το ρεκόρ Γκίνες με 1.575 pushups σε 1 ώρα και τα μυστικά αυτής της άσκησης (0.478)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα