Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας



09/09/2024 - 09:27

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στην τελετή λήξης του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας με εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα του οίκου Balenciaga.Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στην τελετή λήξης του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας με εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα του οίκου Balenciaga.

Για δύο συνεχείς εβδομάδες οι παλμοί στο αριστοκρατικό νησί Λίντο της Ιταλίας χτυπούσαν παράλληλα στους ρυθμούς της έβδομης τέχνης και της μόδας. Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του κινηματογράφου και επίτιμοι προσκεκλημένοι, στο πλαίσιο του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, έδιναν αβίαστα μαθήματα ερμηνείας στυλ και κομψότητας. Το ενδιαφέρον όλων πριν την έναρξη των ταινιών στρεφόταν στις αψεγάδιαστες εμφανίσεις των πρωταγωνιστών, αρκετές από τις οποίες σχετίζονταν με τους ρόλους τους.

Ο Τζορτζ Κλούνει μαζί με τον Μπραντ Πιτ παραδίδουν μαθήματα στυλ και θετικής ενέργειας. Το γοητευτικό δίδυμο της υποκριτικής κέρδισε για μια ακόμη φορά το παγκόσμιο κοινό. Ο Τζορτζ Κλούνει μαζί με τον Μπραντ Πιτ παραδίδουν μαθήματα στυλ και θετικής ενέργειας. Το γοητευτικό δίδυμο της υποκριτικής κέρδισε για μια ακόμη φορά το παγκόσμιο κοινό. 

Αν και στα αντρικά ντυσίματα οι δυνατότητες είναι πιο περιορισμένες, μπορούμε με βεβαιότητα να καταγράψουμε ότι η εικόνα του γοητευτικού διδύμου Τζορτζ Κλούνει και Μπραντ Πιτ, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην αμερικανική κωμωδία/ θρίλερ «Wolfs», έκανε δικαίως τον γύρο του κόσμου μέσα από τα σόσιαλ μίντια. Οι δυο ωραίοι του σινεμά, έδειξαν την υπεροχή τους και στη μόδα, υποστηρίζοντας ο καθένας το στυλ του. Ο 60χρονος Μπραντ Πιτ φόρεσε ένα κοστούμι Louis Vuitton με σταυρωτό σακάκι, ένα απλό t shirt κι ένα παντελόνι που άνοιγε στο τελείωμα σε γραμμή καμπάνα. Ο Τζορτζ Κλούνει των 63 Μαίων επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι σε στενή γραμμή και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν. Υπέροχοι και οι δύο με αστείρευτη ενέργεια, μετέτρεψαν το κόκκινο χαλί σε ιδιωτική πίστα, χαρίζοντας πάνω από μισή ώρα χαμόγελα και χορευτικές κινήσεις στους φωτογράφους που τους αποθέωσαν.

H Τέιλορ Ράσελ με βίντατζ φόρεμα Chanel σχεδιασμένο από τον Καρλ Λάγκερφελντ. H Τέιλορ Ράσελ με βίντατζ φόρεμα Chanel σχεδιασμένο από τον Καρλ Λάγκερφελντ. 

Οι γυναικείες εμφανίσεις, όπως ήταν αναμενόμενο είχαν πολύ λάμψη, βαρύτιμα υφάσματα, εντυπωσιακά κοσμήματα και ζηλευτά μακιγιάζ. Οι πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης μάγεψαν με τις κομψότατες επιλογές τους. Μεγάλοι οίκοι όπως Chanel, Balenciaga, Saint Laurent, Schiaparelli, Gucci, Cartier, Versace, Tom Ford, Louboutin, Karl Lagerfeld και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρόν μέσα από τις δημιουργίες τους.

Στο σύνολο των εμφανίσεων της, η Καναδή Τέιλορ Ράσελ είχε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια, μια και φόρεσε δημιουργίες σπουδαίων οίκων, όπως το λευκό σύνολο Alaia, το μαύρο φόρεμα με τη δαντέλα στο πλάι του οίκου Loewe, αλλά και τη βίντατζ τουαλέτα που είχε σχεδιάσει ο Καρλ Λάγκερφελντ για τον οίκο Chanel το 1993. Το φόρεμα αυτό είχε πρωτοφορεθεί στην πασαρέλα από το τοπ μόντελ της εποχής Κλόντια Σίφερ. 

Η Νικόλ Κίντμαν που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας για την ταινία Η Νικόλ Κίντμαν που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας για την ταινία «Babygirl» με φόρεμα του οίκου Chiaparelli.  

Εξαιρετική στις στιλιστικές της επιλογές ήταν και η Ιζαμπέλ Ιπέρ, η οποία ήταν και η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής που αποφάσισε για τις ταινίες που παρέλαβαν τον Χρυσό Λέοντα. Η 57χρονη Νικόλ Κίντμαν έκανε εντυπωσιακότατη εμφάνιση στην έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας με φόρεμα Schiaparelli, αλλά η ξαφνική απώλεια της μητέρας της Τζανέλ Κίντμαν, της στέρησε την παρουσία της τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα ενώ κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας «τσακίζοντας» την εικόνα της με το “Babygirl” δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για να το παραλάβει. Άλλες εμφανίσεις που ξεχώρισαν και απέσπασαν τα περισσότερα φλας των φωτογράφων – και όχι μόνο – ήταν αυτές των Μόνικα Μπελούτσι, Κέιτ Μπλάνσετ, Εμιλι Ρατακόφσκι, Αμάλ Κλούνει, Στέλα Μάξγουελ, Λέιντι Γκάγκα και Τζένα Ορτέγκα.

H Μόνικα Μπελούτσι με φόρεμα YSL σε βουργουνδί χρώμα. H Μόνικα Μπελούτσι με φόρεμα YSL σε βουργουνδί χρώμα. 

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι με φόρεμα του οίκου Saint Laurent, σε απόχρωση βουργουνδί, που θεωρείται το κυρίαρχο χρώμα του φθινοπώρου. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με κοσμήματα Cartier και Louboutin πέδιλα. Η Ιταλίδα ηθοποιός σε άλλη εμφάνισή της επέλεξε μια μαύρη έξωμη  τουαλέτα Vivian Westwood. 

Η Κέιτ Μπλάνσετ με φόρεμα Louis Vuitton Η Κέιτ Μπλάνσετ με φόρεμα Louis Vuitton 

H ταλαντούχα ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με stuctured custom Louis Vuitton. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση που έκανε μια άλλη μέρα με ένα ασημί εφαρμοστό φόρεμα του οίκου Armani Prive. 

Η Εμιλι Ρατακόφσκι ντυμένη με λαδί τουαλέτα. Η Εμιλι Ρατακόφσκι ντυμένη με λαδί τουαλέτα. 

Η Έμιλι Ρατακόφσκι εμφανίστηκε με ένα υπέροχο λαδί βίντατζ φόρεμα Gucci, το οποίο είχε σχεδιάσει ο Τομ Φορντ. 

Η Στέλα Μάξγουελ με φόρεμα Iris Van Herpen Η Στέλα Μάξγουελ με φόρεμα Iris Van Herpen 

Μια διαφορετική πρόταση για τα nude αραχνούφαντα φορέματα μας έδωσε η Στέλα Μάξγουελ η οποία εντυπωσίασε στο φεστιβάλ της Βενετίας με το φόρεμα του οίκου Iris Van Herper. 

 Η Αμάλ Κλούνει με φόρεμα Vercase.  Η Αμάλ Κλούνει με φόρεμα Vercase. 

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνει δεν θα μπορούσε να υστερεί στιλιστικά δίπλα στον πρωταγωνιστή της ταινίας “Wolfs”. Για να τον συνοδέψει επέλεξε ένα φόρεμα Versace στην απόχρωση του βουτυρένιου κίτρινου που φώτισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση κράτησε ένα μικρό κλατς με πέρλες στην ίδια απόχρωση. 

Η Λέιντι Γκάγκα τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνιση τηςΗ Λέιντι Γκάγκα τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνιση της

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Λέιντι Γκάγκα ενέπνευσε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Η ολόμαυρη τουαλέτα του οίκου Dior Haute Coutoure που επέλεξε αποτελούνταν από στενό αποκαλυπτικό κορσέ κι από φούστα μπαλούν. Το κεφάλι της στόλισε με εντυπωσιακή δημιουργία Philip Treacy και φυσικά το ανέδειξε όπως μόνο εκείνη ξέρει. 

Η Τζένα Ορτέγκα με φόρεμα Dior Η Τζένα Ορτέγκα με φόρεμα Dior 

Με ένα κατακόκκινο φόρεμα στην απόχρωση cherry red, δημιουργία του οίκου Dior, η Τζένα Ορτέγκα μάγεψε τους φωτογράφους.

Η ίδια, μαζί με την Ουινόνα Ράιντερ και την Μόνικα Μπελούτσι, ανήκουν στο καστ των ηθοποιών της ταινίας Σκαθαροζούμης -Σκαθαροζούμης, μια ταινία φαντασίας και τρόμου. 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio