Νέο ξέσπασμα Τραμπ κατά του Χάρβαρντ: Κατάντησε γελοίο, διδάσκουν αλήτες ακροαριστεροί και κουτορνίθια
17/04/2025 - 00:52

Nέα σφοδρή επίθεση κατά του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, εξαπέλυσε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι το πανεπιστήμιο έχει γίνει «ανέκδοτο» και πως «δεν θα έπρεπε πλέον να λαμβάνει ομοσπονδιακά κονδύλια».
«Το Χάρβαρντ δεν μπορεί πλέον να θεωρείται ούτε καν ένας αξιοπρεπής τόπος μάθησης και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται σε κανέναν κατάλογο με τα σπουδαία πανεπιστήμια ή κολέγια του κόσμου», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα του Truth Social.
Ο Αμερικανός πρόεδρος πιστεύει ότι το ίδρυμα «έχει προσλάβει σχεδόν όλους ριζοσπαστικούς αριστερούς, ηλίθιους εκπροσώπους του woke κινήματος και κουτορνίθια που είναι μόνο ικανοί να διδάξουν την αποτυχία στους φοιτητές και τους λεγόμενους μελλοντικούς ηγέτες».
Ο Τραμπ στη μακροσκελή ανάρτησή του ο Τραμπ υποστηρίζει ότι το Χάρβαρντ είχε «χάσει τον δρόμο του», αναφερόμενος στην πρόσληψη από το πανεπιστήμιο του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο και της πρώην δημάρχου του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, χαρακτηρίζοντάς τους «τους χειρότερους και τους πιο ανίκανους».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τραμπ
«Όλοι γνωρίζουν ότι το Χάρβαρντ έχει ”χάσει το δρόμο του”. Προσέλαβαν, από τη Νέα Υόρκη τον (Bill D) και το Σικάγο την (Lori L), με γελοία υψηλούς μισθούς/αμοιβές, δύο από τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ και ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ δημάρχους στην ιστορία της χώρας μας, για να «διδάξουν» δημοτική διοίκηση και κυβέρνηση. Αυτοί οι δύο ανόητοι της Ριζοσπαστικής Αριστεράς άφησαν πίσω τους δύο πόλεις που θα χρειαστούν χρόνια για να συνέλθουν από την ανικανότητα και το κακό τους. Το Χάρβαρντ έχει προσλάβει σχεδόν όλους τους ξύπνιους, Ριζοσπαστικούς αριστερούς, ηλίθιους και ”κουτορνίθια” που είναι ικανοί να διδάξουν μόνο την ΑΠΟΤΥΧΙΑ σε φοιτητές και στους λεγόμενους ”μελλοντικούς ηγέτες”. Κοιτάξτε μόνο στο πρόσφατο παρελθόν την υπόθεση λογοκλοπής της Προέδρου τους, ο οποίος ντρόπιασε το Χάρβαρντ ενώπιον του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν έφτασε η κατάσταση σε τέτοιο άσχημο σημείο που απλά δεν άντεξαν άλλο, μετέφεραν αυτήν την κατάφωρα ανίκανη γυναίκα σε άλλη θέση, για να διδάσκει, αντί να την απολύσουν ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Έκτοτε έχουν ανακαλυφθεί πολλά άλλα για αυτήν, αλλά παραμένει στη θέση της. Πολλοί άλλοι, όπως αυτοί οι αριστεροί αλήτες, διδάσκουν στο Χάρβαρντ, και γι′ αυτό, το Χάρβαρντ δεν μπορεί πλέον να θεωρείται ένα αξιοπρεπές μέρος μάθησης και δεν πρέπει να περιλαμβάνεται σε καμία λίστα με τα Μεγάλα Πανεπιστήμια ή Κολέγια του Κόσμου. Το Χάρβαρντ είναι ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ, διδάσκει Μίσος και Ηλιθιότητα και δεν πρέπει πλέον να λαμβάνει λεφτά από Ομοσπονδιακά Ταμεία. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!»
Τα σχόλια του Τραμπ έρχονται εν μέσω μιας αντιπαράθεσης για τη χρηματοδότηση μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και του κορυφαίου πανεπιστημίου Χάρβαρντ, η οποία έχει γίνει κεντρικό σημείο του πολέμου του κατά των ελίτ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των ΗΠΑ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί με απαγόρευση διεθνών φοιτητών στο Χάρβαρντ (0.991)
- Το Χάρβαρντ μίλησε: Αυτή είναι η 3λεπτη ιαπωνική άσκηση που αξίζει να δοκιμάσεις (0.330)
- Βοστώνη: Μια εβδομάδα «έξω από τα συμβατικά πλαίσια» για τον Αλέξη Τσίπρα (0.330)
- Αφήγημα Τραμπ: Λένε πως είμαι εχθρός για την Δημοκρατία αλλά εγώ "έφαγα" μια σφαίρα για αυτή (0.010)
- Διευθύντρια Μυστικής Υπηρεσίας: Η μεγαλύτερη «αποτυχία» εδώ και δεκαετίες η απόπειρα κατά του Τραμπ (0.010)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα