Ιωάννινα: Ο ανιψιός της 62χρονης δράστης της δολοφονίας – Ομολόγησε το έγκλημα



16/08/2024 - 17:21

Ο ανιψιός της 62χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη το πρώι της Παρασκευής στα Ιωάννινα (16/8), είναι τελικά ο δράστης του εγκλήματος.

Κατά την εξέτασή του από τα στελέχη της Ασφάλειας για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες εντόπισε την 62χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της, υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως εκείνος την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο πέταξε στη συνέχεια σε μία δεξαμενή νερού. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ως κίνητρο τής δολοφονίας ο καθ’ομολογίαν δράστης ανέφερε οικονομικούς λόγους, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων. Στην προσπάθειά του να κατασκευάσει άλλοθι ο καθ’ομολογίαν δράστης κάλεσε την αστυνομία και υποστήριξε ότι βρήκε την 62χρονη θεία του μέσα σε μία λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της, όταν πήγε να την επισκεφθεί.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε μέσα στο σπίτι και από την πρώτη στιγμή οι υποψίες έπεσαν στον ανιψιό της, που τελικά ομολόγησε.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio