Ινδία: Αμάξι που μετέφερε κατσίκα για θυσία έπεσε σε ποτάμι – 4 νεκροί, το μηρυκαστικό επέζησε (Φωτό)
16/04/2025 - 07:18

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Τσαργκαβάν της Τζαλαπούρ στην κεντρική ινδική πολιτεία Μαντνιά Πραντές.
Τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την Πέμπτη, όταν ένα SUV Scorpio στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι άτομα εξετράπη της πορείας του από μια γέφυρα και έπεσε στον ποταμό Σομβάτι. Οι αλλοι δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ένας ακόμη επιβάτης που ταξίδευε στο ίδιο όχημα, δεν έπαθε τίποτα και κολύμπησε ως την όχθη αλώβητος.
Το γκρουπ επέστρεφε από ινδουιστικό ναό στην περιοχή του Narsinghpur, όπου είχαν τελέσει μια συμβολική θυσίακατσίκας, ένα τελετουργικό κατά το οποίο μονάχα το αυτί του ζώου κόβεται χωρίς να σκοτωθεί.
Ως εκ θαύματος, η κατσίκα επέζησε από τη μοιραία πτώση του οχήματος στον ποταμό.
Οι αρχές εντόπισαν αλκοόλ και είδη πρώτης ανάγκης στο αυτοκίνητο, ενώ μάρτυρες είπαν ότι τα θύματα έμοιαζαν να βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ.
A shocking incident from Jabalpur, Madhya Pradesh:
A car carrying people to sacrifice a goat met with an accident and fell into a river. Sadly, all four passengers lost their lives, but the goat survived and swam to safety.
Truly, divine ways are beyond understanding.
May God… pic.twitter.com/XQhPwYO303
— Vidit Sharma ???????? (@TheViditsharma) April 11, 2025
Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PTI, ο επιθεωρητής της αστυνομίας της πόλης Μπάργκι, Aνζούλ Μίσρα, δήλωσε: «Το SUV που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έσπασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε από τη γέφυρα στην ξηρή κοίτη του ποταμού Σομβάτι. Έξι μέλη της οικογένειας Πατέλ ταξίδευαν στο σπορ όχημα. Είχαν πάει να επισκεφθούν το Dada Darbar στο Narsinghpur και επέστρεφαν στο Τζαλαπούρ. Οι Kισάν Πατέλ (35 ετών), Mαχέντρα Πατέλ (35 ετών), Σαγκάρ Πατέλ (17 ετών) και Ρατζέντρα Πατέλ (36 ετών) έχασαν τη ζωή τους επί τόπου. Οι Τζιτέντρα Πατέλ και Μανόι Πατέλ υπέστησαν σοβαρά τραύματα και εισήχθησαν στο κυβερνητικό ιατρικό κολέγιο και νοσοκομείο».
«Ο κόκορας που μετέφεραν πέθανε, ενώ η κατσίκα στο όχημα, της οποίας το αυτί είχε κοπεί κατά τη διάρκεια τελετουργίας, επέζησε», πρόσθεσε.
Οι ντόπιοι και τα μέλη των πρώτων βοηθειών εξέφρασαν την έκπληξή τους για την επιβίωση του ζώου παρά τη σοβαρότητα της σύγκρουσης.
Πηγή: mathrubhumi.com, wionews.com
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Φρίκη στη Μεσσηνία: Πυροβόλησαν τσακάλια και τα κρέμασαν σε πινακίδες (Βίντεο) (0.906)
- Αποτροπιασμός στην Ηλεία: Σκύλος βρέθηκε δεμένος και πεταμένος σε ποτάμι (0.906)
- Ινδία - Κατολισθήσεις: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες, εκατοντάδες παγιδευμένοι (Βίντεο) (0.072)
- Αεροπορική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να μην κάθονται δίπλα σε άνδρες (0.072)
- Πώς ο αφανισμός του ινδικού γύπα κόστισε τις ζωές 500.000 ανθρώπων (0.072)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα