«Ικέτιδες»: Sold out ήδη η Επίδαυρος, ανοίγει η προπώληση για Λυκαβηττό



14/08/2024 - 14:55

«Ικέτιδες»«»

Δέκα ημέρες πριν από την παρουσίαση της παράστασης «Ικέτιδες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 23 και 24 Αυγούστου, όπου για πρώτη φορά ο Χορός θα είναι  50 μελής και θα εμφανιστεί ως σολίστ η Μαρίνα Σάττι μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES, η παραγωγή ανακοίνωσε ότι η 24η Αυγούστου είναι ήδη soldout, ενώ ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για τις 23 Αυγούστου.

Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 14 Αυγούστου, και η προπώληση για την πρώτη παρουσίαση της παράστασης στην Αθήνα, το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, η παράσταση περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι με το κοινό να επιβραβεύει με θερμό χειροκρότημα, τις ερμηνείες των Λυδίας Κονιόρδου, Λουκίας Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, Γιάννη Τσορτέκη αλλά και του εντυπωσιακού γυναικείου Χορού της παράστασης με προεξάρχουσα την Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικά στις παραστάσεις της Επιδαύρου και του Λυκαβηττού ο Χορός είναι 50 μελής, ενώ ως σολίστ συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.

Info

Προπώληση https://www.more.com/theater/iketides-tou-aisxylou/ για τα τελευταία εισιτήρια για την Επίδαυρο και για την παρουσίαση της παράστασης στον Λυκαβηττό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρέπει να έχουν πλέον το βλέμμα στραμμένο στην κλιματική αλλαγή

Η Χάρις Αλεξίου σκιαγραφεί την πορεία του ελληνικού τραγουδιού - 100 χρόνια ελληνική δισκογραφία

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio