«Θύελλα φωτιάς» από το ελληνικό πυροβολικό: Εντυπωσιακές εικόνες στην άσκηση «Παύλος Μελάς-25»
25/02/2025 - 15:39

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παύλος Μελάς- 25», που έλαβε χώρα από τις 17 ως τις 21 Φεβρουαρίου στο Πεδίο Βολής Δενδροχωρίου του Ν. Καστοριάς.
Στην άσκηση συμμετείχαν το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών ΠΒ, Τάξεως ΣΣΕ/2024 και το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Μονίμων Λοχιών ΣΜΥ/2024.
Οι ανθυπολοχαγοί και μόνιμοι λοχίες Πυροβολικού εκπαιδεύτηκαν στις ενέργειες και τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται κατά τον αγώνα υποστήριξης αμυντικών και επιθετικών επιχειρήσεων, στο περιβάλλον σύγχρονου πολέμου και ειδικότερα στις ενέργειες κατά την κανονική και νυχτερινή ανάπτυξη της Πυροβολαρχίας και την εκτέλεση ειδικών βολών με εκρηκτικά, καπνογόνα και φωτιστικά βλήματα.











Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Τα βαριά όπλα του Ελληνικού Στρατού σε δράση (φωτογραφίες- βίντεο) (0.971)
- «Θερμό επεισόδιο» στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, με όλμους και πυροβολικό (0.970)
- Επιστροφή Ελλήνων καταδρομέων από τη Μοζαμβίκη (0.030)
- Orion 24: Έλληνες και ξένοι κομάντος στην Αττική, σε πολυεθνική άσκηση (φωτογραφίες- βίντεο) (0.030)
- «Ρεσάλτο» από καταδρομείς σε πλοίο στον Σαρωνικό: Εικόνες από την άσκηση Orion-24 (0.030)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα