Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εισάγει την κορεατική KGM



15/09/2024 - 03:51

NISSANNISSAN

Μια γνώριμη μάρκα στην ελληνική αγορά, η SsangYong, που σταμάτησε να εισάγεται στη χώρα μας εδώ και λίγα χρόνια, και που είναι ο παλαιότερος κορεατικός κατασκευαστής αυτοκινήτων (1954) με ειδίκευση στην τετρακίνηση, εξαγοράστηκε το 2022 από το κορεατικό KG Group και από το 2023 ονομάζεται .

NISSANNISSAN

Τη μάρκα, με τη νέα επωνυμία, ανέλαβε να εισάγει στην Ελλάδα η ισχυρή εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., που εισάγει, μεταξύ άλλων, τη μάρκα Nissan.

NISSANNISSAN

Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της τη Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Φημισμένη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές της τιμές, η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up, όπως τα Tivoli, Korando, Musso, Torres.

NISSANNISSAN

Τα νέα μοντέλα της KGM θα εμφανιστούν στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων «Auto Athina 2024, στις αρχές Οκτωβρίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν τιμές, προδιαγραφές μοντέλων, και δίκτυο εμπόρων.

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio