Ηράκλειο: Συνελήφθη 17χρονη για άγρια επίθεση στην 20χρονη σύντροφό της σε πλατεία



29/04/2025 - 17:10

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή, ασκήθηκε σε βάρος 17χρονης που φέρεται να επιτέθηκε στην 20χρονη σύντροφό της σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδουν κρητικά ΜΜΕ, η 17χρονη έκανε βόλτα με την 20χρονη σύντροφό της κατά τις 21.30 της Δευτέρας στην πλατεία των Λιονταριών. Κάποια στιγμή άρχισαν να καυγαδίζουν, με τη 17χρονη να επιτίθεται, πιάνοντας τον λαιμό της και απειλώντας την- μάλιστα φέρεται να απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τη 17χρονη και τους γονείς της για παραμέληση ανηλίκου, με την 20χρονη να λέει πως δεν επιθυμούσε την ποινική της δίωξη.

Η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου την Τρίτη και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Με πληροφορίες από Cretapost, Cretalive

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio