Βραζιλία: Υποψήφιος δήμαρχος χτύπησε με καρέκλα τον πολιτικό του αντίπαλο (Βίντεο)



17/09/2024 - 20:27

..

Υποψήφιος δήμαρχος του Σαο Πάολο της Βραζιλίας έσπασε μια σιδερένια καρέκλα στο κεφάλι και το σώμα του πολιτικού του αντιπάλου, κατά τη διάρκεια τηλεμαχίας ενόψει των δημοτικών εκλογών στην χώρα.

Θύμα είναι ο Pablo Marçal που εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και αναπνευστικές δυσκολίες μετά τη βάναυση επίθεση από τον πολιτικό του αντίπαλο  José Luiz Datena.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου φαίνεται ο José Luiz Datena, να πλησιάζει το θύμα του και να εκτοξεύει μια σιδερένια από κοντά σημαδεύοντας στο κεφάλι του  Pablo Marçal.

Αυτό που προκάλεσε την έκρηξη του Datena, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως τηλεπαρουσιαστής, ήταν οι αναφορές του Marçal, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός influencer, σε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που είχαν απορριφθεί από τις εισαγγελικές αρχές.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο Marçal είπε στον Datena ότι δεν είναι «αρκετά άνδρας» για να τον χτυπήσει όπως είχε απειλήσει σε προηγούμενη τηλεοπτική τηλεμαχία τους.

Tremendo!

En televisión abierta, en pleno , el candidato a la alcaldía de Sao Paulo, el socialista José Luis Datena se la aplica al candidato libertario Pablo Marcal. pic.twitter.com/yhTm56LBP8

— MIGUEL TAVÁREZ (@MigueTavarez) September 16, 2024

Cena completa da cadeirada do Datena no Pablo Marçal (em outro ângulo)

Ele arremessou a cadeira logo em seguida, por isso ele sofreu a fratura na costela pic.twitter.com/ANIKYnZTkH

— Brasil em Fúria (@brasilemfuria) September 17, 2024

Η συζήτηση, που διοργάνωσε το ειδικό τηλεοπτικό κανάλι TV Cultura, διακόπηκε για λίγο και ξεκίνησε ξανά με τους υπόλοιπους υποψήφιους, αφού ο Marçal μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sírio Libanês, ενώ ο Datena, παρουσιαστής εκπομπών με αστυνομικές έρευνες, αποβλήθηκε.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Guilherme Boulos, Marina Helena, Ricardo Nunes και Tabata Amaral συνέχισαν τη συζήτηση μετά την επίθεση. 

Pablo Marçal (PRTB), candidato a prefeito de São Paulo, deve passar a madrugada desta segunda-feira (16) no Hospital Sírio Libanês em observação. Ele foi agredido por José Luiz Datena (PSDB) durante o debate da TV Cultura. #CandidatosSPpic.twitter.com/5m3p5hSKAc

— Brazil Press (@brazilpress) September 16, 2024

Η ομάδα του Marçal έχει δεσμευτεί να κινηθεί νομικά.

«Ο Pablo Marçal δέχθηκε δειλή επίθεση από τον José Luiz Datenaα, ο οποίος τον χτύπησε στα πλευρά με μια σιδερένια καρέκλα», είπε η ομάδα του Marçal, προσθέτοντας ότι είναι ατυχές που η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς αυτόν.

Ο δράστης της επίθεσης αποχωρώντας από το τηλεοπτικό στούντιο παραδέχθηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του και απέδωσε την αντίδρασή του στο γεγονός ότι η πεθερά του είχε πεθάνει μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρένοχληση σε βάρος του.

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio