Απόδραση δύο βαρυποινιτών από τις φυλακές Κασσαβέτειας – Οι δραπέτες θεωρούνται επικίνδυνοι



05/01/2025 - 06:03

Metal Grate In SunlightMetal Grate In Sunlight

Δύο 45χρονοι καταδικασμένοι κακοποιοί, που μάλιστα εκτιμάται πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, δραπέτευσαν από τις φυλακές Κασσαβέτειας του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εκτίουν ποινή κάθειρξης περίπου 20 ετών  καθώς έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις συνέργειας σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακίνηση μεταναστών, εμπρησμό από πρόθεση, θανατηφόρο σωματική βλάβη και οπλοφορία. 

Ωστόσο, εργάζονταν στις αγροτικές προκειμένου να μειώσουν την ποινή και τους και συγκεκριμένα απασχολούνταν στο ποιμνιοστάσιο. Ο συγκεκριμένος χώρος, κατά πληροφορίες, δεν είναι περιφραγμένος. Έτσι και αυτοί δραπέτευσαν. 

Η έγινε αντιληπτή από του σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις 9 το βράδυ της Πέμπτης όταν διαπιστώθηκε πως δεν ήταν στα κελιά τους. 

Σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε η Αστυνομία, μεθοριακοί σταθμοί, αεροδρόμια κλπ για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους. 

Related…

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio