Απόδραση δύο βαρυποινιτών από τις φυλακές Κασσαβέτειας – Οι δραπέτες θεωρούνται επικίνδυνοι
05/01/2025 - 06:03

Δύο 45χρονοι καταδικασμένοι κακοποιοί, που μάλιστα εκτιμάται πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, δραπέτευσαν από τις φυλακές Κασσαβέτειας του Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εκτίουν ποινή κάθειρξης περίπου 20 ετών καθώς έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις συνέργειας σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακίνηση μεταναστών, εμπρησμό από πρόθεση, θανατηφόρο σωματική βλάβη και οπλοφορία.
Ωστόσο, εργάζονταν στις αγροτικές φυλακές προκειμένου να μειώσουν την ποινή και τους και συγκεκριμένα απασχολούνταν στο ποιμνιοστάσιο. Ο συγκεκριμένος χώρος, κατά πληροφορίες, δεν είναι περιφραγμένος. Έτσι και αυτοί δραπέτευσαν.
Η απόδραση έγινε αντιληπτή από του σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις 9 το βράδυ της Πέμπτης όταν διαπιστώθηκε πως δεν ήταν στα κελιά τους.
Σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε η Αστυνομία, μεθοριακοί σταθμοί, αεροδρόμια κλπ για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.
Related…
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: Απόπειρα απόδρασης στην μεγαλύτερη φυλακή της χώρας με 129 νεκρούς (1.000)
- Δραπέτες από την Καλαμάτα εντοπίστηκαν περιπλανώμενοι στη Δυτική Αττική (0.660)
- Χανιά: Σωφρονιστικός έβαζε ναρκωτικά και τηλέφωνα στη φυλακή για κρατουμένους (0.340)
- Βασίλης Δημάκης: Νεκρός στις φυλακές ο ληστής με το καλάσνικοφ (0.340)
- Συρία: Ανθρωποκυνηγητό για τους «βασανιστές» των αλυσοδεμένων της «κόκκινης φυλακής» (Βίντεο) (0.340)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα